Greenleaf Aroma Décor Fragrance Diffuser

Greenleaf Aroma Décor Fragrance Diffuser
0 Reviews | Review toevoegen

Te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs Fragrance Diffusers van Green Leaf in diverse modellen (zie foto's)

€ 74,95
€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

AROMA DECOR FRAGRANCE DIFFUSER

De Aroma Decor Fragrance Diffuser vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Greenleaf in de ruimte achter.

Een Aroma Decor Fragance Diffuser elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt , o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze heel heet, meer dan 200 graden C. Met deze hoge temperaturen vindt dat speciale proces (catalystische oxidatie) plaats in de steen.

Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. Deze methode van luchtreiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Greenleaf. De Aroma Decor Fragrance Diffuser reinigt de lucht o.a. van: rookgeur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren (ervaring met oliebollen bakken in de keuken met een Aroma Diffuser aan, door Opa Joop). dieren geuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

Stap 1

Plaats de Diffuser op een stabiele ondergrond. Vul de Diffuser tot 2/3e. De Diffuser mag niet tot de rand worden gevuld. Voor de zekerheid niet de hele fles er in doen. In de kado doos zit een blaadje waar per Diffuser op staat hoeveel er in mag.

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken). Steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Laat de vlam nooit branden zonder toezicht. Blaas de vlam na 2 minuten uit.

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de diffuser. De diffuser verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haalt u de ventilerende deksel eraf (PAS OP HEET!) en plaatst het erbij geleverde solide kapje over de steen, hierdoorkrijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan.
WAARSCHUWING! De ventilerende deksel is erg heet! Gebruik altijd de bijgeleverde hittebestendige doek om verbranding te voorkomen.
Is degeur iets te sterk? Meng wat purifier door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer purifier u toevoegt hoe zachter de geur wordt.

DIFFUSER OIL 500ML

Deze op alcohol gebaseerde geurolie is speciaal voor de fragrance diffuser. De olie zorgt voor een heerlijke geur in huis terwijl ongewenste geuren worden vernietigd en de lucht wordt gezuiverd.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.