Cashmere Kiss

Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamotjasmijn en roos. Met een rijkeafwerking van vanille, patchoulivetiver en musk verzegeld met een kus.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Cashmere-Kiss-diffuser-oil-500-ml Cashmere Kiss diffuser oil 500 ml

Diffuser oil 500 ml. Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijkeafwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld met een kus.
14,95
Per stuk

Cashmere-Kiss-geurkaarsje Cashmere Kiss geurkaarsje

Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijke afwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld met een kus.
2,50
Per stuk

Cashmere-Kiss-geurzakje-groot Cashmere Kiss geurzakje groot

Geurzakje groot. Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijke afwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld met een kus.
4,25
Per stuk

Cashmere-Kiss-Home-Fragrance-Oil Cashmere Kiss Home Fragrance Oil

Cashmere Kiss Home Fragrance Oil Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijke afwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld met een
7,25
Per stuk

Cashmere-Kiss-reed-diffuser-incl-133-ml.-reed-oil Cashmere Kiss reed diffuser incl 133 ml. reed oil

Reed diffuser incl. 133 ml. reed oil. Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijke afwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld me
19,95
Per stuk

Cashmere-Kiss-reed-diffuser-oil Cashmere Kiss reed diffuser oil

Reed diffuser oil. Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijke afwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld met een kus.
17,50
Per stuk

Cashmere-Kiss-roomspray Cashmere Kiss roomspray

Cashmere Kiss Roomspray Een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijke afwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld met een kus.
13,95
Per stuk


 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.